Ideje Prodaja Stanova Na Mojmilu Olimpijska Svježe

Ideje Prodaja Stanova Na Mojmilu Olimpijska Svježe. Iz drugog hodnika se ide u spavacu sobu i kupatilo. Stan je uknjižene kvadrature 55 m2 i po strukturi je dvosoban. Adaptiran i funkcionalan jednosoban stan na petom spratu sa balkonom, mojmilo. Funkcionalan dvosoban stan dvostrane orijentacije sa lođom na osmom spratu, mojmilo.

Dvosoban Stan Sa LoÄ'om Mojmilo 54 M2 10766 My Space Nekretnine Sarajevo

Ovdje Dvosoban Stan Sa LoÄ'om Mojmilo 54 M2 10766 My Space Nekretnine Sarajevo

Prodajem dvosoban stan 55 m2 3.sprat na mojmilu, ulica olimpijska. Dvosoban stan 55m2 na mojmilu vrsta: Izdaje se uređen, lijepo namješten stan na mojmilu, olimpijska ulica. Stan je uknjižene kvadrature 55 m2 i po strukturi je dvosoban. Spratu stambene zgrade koja posjeduje lift.

Prodajem dvosoban stan 55 m2 3.sprat na mojmilu, ulica olimpijska.

Funkcionalan dvosoban stan dvostrane orijentacije sa lođom na osmom spratu, mojmilo. Funkcionalan dvosoban stan dvostrane orijentacije sa lođom na osmom spratu, mojmilo. Stan se sastoji od ulaznog hodnika iz kojeg se ide u dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom /jako prostrana/ iz koje se izlazi na balkon. Ne vršite iban uplate opis: Stan se sastoji od slijedećih prostorija: Hodnik, kuhinja, trpezarija, spavaća soba,dnevni boravak,balkon.

My Space Stan Mojmilo Olimpijska 56 M2 Stanovnik

Hodnik, kuhinja, trpezarija, spavaća soba,dnevni boravak,balkon. Olimpijska, novi grad godina gradnje: Iz drugog hodnika se ide u spavacu sobu i kupatilo. Izdaje se uređen, lijepo namješten stan na mojmilu, olimpijska ulica. Stan se sastoji od ulaznog hodnika iz kojeg se ide u dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom /jako prostrana/ iz koje se izlazi na balkon. Spratu stambene zgrade koja posjeduje lift. Dvosoban stan 55m2 na mojmilu vrsta: Stan se nalazi na 6.. Dvosoban stan 55m2 na mojmilu vrsta:

Prodaja Stan Dvosoban Sarajevo Mojmilo Prostor Nekretnine

Adaptiran i funkcionalan jednosoban stan na petom spratu sa balkonom, mojmilo. Funkcionalan dvosoban stan dvostrane orijentacije sa lođom na osmom spratu, mojmilo. Stan je uknjižene kvadrature 55 m2 i po strukturi je dvosoban. Izdaje se uređen, lijepo namješten stan na mojmilu, olimpijska ulica. Stan je u dobrom stanju, nenamješten, 100 m od doma zdravlja nedžarići, gleda na kralj fahd džamiju. Na prodaju stan u naselju mojmilo, ulica olimpijska, 57 m2, drugi sprat, dvosoban po strukturi. Dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i trpezarije, kupatila, hodnika i balkona.

Mojmilo Trosoban 80m2 Mojmilu

Dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i trpezarije, kupatila, hodnika i balkona. Dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i trpezarije, kupatila, hodnika i balkona. Stan se sastoji od ulaznog hodnika iz kojeg se ide u dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom /jako prostrana/ iz koje se izlazi na balkon. Olimpijska, novi grad godina gradnje: Na prodaju stan u naselju mojmilo, ulica olimpijska, 57 m2, drugi sprat, dvosoban po strukturi. Stan se sastoji od slijedećih prostorija: Stan je uknjižene kvadrature 55 m2 i po strukturi je dvosoban. Hodnik, kuhinja, trpezarija, spavaća soba,dnevni boravak,balkon. Nalazi se na visokom prizemlju, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom iz koje se izl. Dvosoban stan 55m2 na mojmilu vrsta: Nekretnine karmela prodaju stambeni prostor površine 47m2 a koji se nalazi na 1 spratu stambenog objekta u ulici olimpijska, naselje mojmilo.

Prodaja Stan Trosoban Sarajevo Mojmilo Prostor Nekretnine

Prodajem dvosoban stan 55 m2 3.sprat na mojmilu, ulica olimpijska. Adaptiran i funkcionalan jednosoban stan na petom spratu sa balkonom, mojmilo. Dvosoban stan 55m2 na mojmilu vrsta:.. Nekretnine karmela prodaju stambeni prostor površine 47m2 a koji se nalazi na 1 spratu stambenog objekta u ulici olimpijska, naselje mojmilo.

Nekretnine Hrvatska Prodaja Kuca Stanova Zemljista

Funkcionalan dvosoban stan dvostrane orijentacije sa lođom na osmom spratu, mojmilo.. Iz drugog hodnika se ide u spavacu sobu i kupatilo.. Prodajem dvosoban stan 55 m2 3.sprat na mojmilu, ulica olimpijska.

OsloboÄ'enje By Amaha Ya Issuu

Na prodaju stan u naselju mojmilo, ulica olimpijska, 57 m2, drugi sprat, dvosoban po strukturi. Iz drugog hodnika se ide u spavacu sobu i kupatilo. Stan se nalazi na 6. Spratu stambene zgrade koja posjeduje lift. Stan se sastoji od slijedećih prostorija: Nalazi se na visokom prizemlju, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom iz koje se izl. Stan je u dobrom stanju, nenamješten, 100 m od doma zdravlja nedžarići, gleda na kralj fahd džamiju. Hodnik, kuhinja, trpezarija, spavaća soba,dnevni boravak,balkon. Prodajem dvosoban stan 55 m2 3.sprat na mojmilu, ulica olimpijska. Na prodaju stan u naselju mojmilo, ulica olimpijska, 57 m2, drugi sprat, dvosoban po strukturi.. Iz drugog hodnika se ide u spavacu sobu i kupatilo.

Prodaja Stan Trosoban Sarajevo Mojmilo Prostor Nekretnine

Izdaje se uređen, lijepo namješten stan na mojmilu, olimpijska ulica... Ne vršite iban uplate opis: Stan je uknjižene kvadrature 55 m2 i po strukturi je dvosoban. Stan se sastoji od ulaznog hodnika iz kojeg se ide u dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom /jako prostrana/ iz koje se izlazi na balkon. Olimpijska, novi grad godina gradnje: Izdaje se uređen, lijepo namješten stan na mojmilu, olimpijska ulica. Nekretnine karmela prodaju stambeni prostor površine 47m2 a koji se nalazi na 1 spratu stambenog objekta u ulici olimpijska, naselje mojmilo. Stan se nalazi na 6. Na prodaju stan u naselju mojmilo, ulica olimpijska, 57 m2, drugi sprat, dvosoban po strukturi. Spratu stambene zgrade koja posjeduje lift. 55 m 2 čuvajte se prevara: Stan se sastoji od ulaznog hodnika iz kojeg se ide u dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom /jako prostrana/ iz koje se izlazi na balkon.

Nekretnine Hrvatska Prodaja Kuca Stanova Zemljista

Stan je uknjižene kvadrature 55 m2 i po strukturi je dvosoban... Izdaje se uređen, lijepo namješten stan na mojmilu, olimpijska ulica. Spratu stambene zgrade koja posjeduje lift. Hodnik, kuhinja, trpezarija, spavaća soba,dnevni boravak,balkon. Na prodaju stan u naselju mojmilo, ulica olimpijska, 57 m2, drugi sprat, dvosoban po strukturi. Nalazi se na visokom prizemlju, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom iz koje se izl. Dvosoban stan 55m2 na mojmilu vrsta: Stan je u dobrom stanju, nenamješten, 100 m od doma zdravlja nedžarići, gleda na kralj fahd džamiju. Dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i trpezarije, kupatila, hodnika i balkona.. Dvosoban stan 55m2 na mojmilu vrsta:

Prodaja Stan Trosoban Sarajevo Mojmilo Prostor Nekretnine

Ne vršite iban uplate opis: Nekretnine karmela prodaju stambeni prostor površine 47m2 a koji se nalazi na 1 spratu stambenog objekta u ulici olimpijska, naselje mojmilo. Prodajem dvosoban stan 55 m2 3.sprat na mojmilu, ulica olimpijska. Funkcionalan dvosoban stan dvostrane orijentacije sa lođom na osmom spratu, mojmilo. Prodajem dvosoban stan 55 m2 3.sprat na mojmilu, ulica olimpijska.

Prodaja Stanova Sarajevo Novi Grad Mojmilo 79 M 3 Soban Bhn91105948

Na prodaju stan u naselju mojmilo, ulica olimpijska, 57 m2, drugi sprat, dvosoban po strukturi. Funkcionalan dvosoban stan dvostrane orijentacije sa lođom na osmom spratu, mojmilo. Nekretnine karmela prodaju stambeni prostor površine 47m2 a koji se nalazi na 1 spratu stambenog objekta u ulici olimpijska, naselje mojmilo. Iz drugog hodnika se ide u spavacu sobu i kupatilo. Nalazi se na visokom prizemlju, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom iz koje se izl. Dvosoban stan 55m2 na mojmilu vrsta: Ne vršite iban uplate opis:. Dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i trpezarije, kupatila, hodnika i balkona.

Dvosoban Stan Na Mojmilu Homelink Ba

Nalazi se na visokom prizemlju, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom iz koje se izl. 55 m 2 čuvajte se prevara: Spratu stambene zgrade koja posjeduje lift. Adaptiran i funkcionalan jednosoban stan na petom spratu sa balkonom, mojmilo. Stan je u dobrom stanju, nenamješten, 100 m od doma zdravlja nedžarići, gleda na kralj fahd džamiju. Dvosoban stan 55m2 na mojmilu vrsta: Na prodaju stan u naselju mojmilo, ulica olimpijska, 57 m2, drugi sprat, dvosoban po strukturi.. Funkcionalan dvosoban stan dvostrane orijentacije sa lođom na osmom spratu, mojmilo.

OsloboÄ'enje By Amaha Ya Issuu

55 m 2 čuvajte se prevara: .. 55 m 2 čuvajte se prevara:

Dvosoban Stan Na Mojmilu Homelink Ba

Ne vršite iban uplate opis:. Hodnik, kuhinja, trpezarija, spavaća soba,dnevni boravak,balkon. Nalazi se na visokom prizemlju, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom iz koje se izl. Prodajem dvosoban stan 55 m2 3.sprat na mojmilu, ulica olimpijska. Nalazi se na visokom prizemlju, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom iz koje se izl.

Prodaja Stanova Sarajevo Novi Grad Mojmilo 79 M 3 Soban Bhn91105948

Nalazi se na visokom prizemlju, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom iz koje se izl... Stan se sastoji od slijedećih prostorija: Prodajem dvosoban stan 55 m2 3.sprat na mojmilu, ulica olimpijska. Na prodaju stan u naselju mojmilo, ulica olimpijska, 57 m2, drugi sprat, dvosoban po strukturi. Stan je uknjižene kvadrature 55 m2 i po strukturi je dvosoban. 55 m 2 čuvajte se prevara: Iz drugog hodnika se ide u spavacu sobu i kupatilo.

Prodaja Stan Trosoban Sarajevo Mojmilo Prostor Nekretnine

Olimpijska, novi grad godina gradnje:.. Dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i trpezarije, kupatila, hodnika i balkona. Adaptiran i funkcionalan jednosoban stan na petom spratu sa balkonom, mojmilo. Ne vršite iban uplate opis: Stan je uknjižene kvadrature 55 m2 i po strukturi je dvosoban. Stan je u dobrom stanju, nenamješten, 100 m od doma zdravlja nedžarići, gleda na kralj fahd džamiju. Dvosoban stan 55m2 na mojmilu vrsta: Hodnik, kuhinja, trpezarija, spavaća soba,dnevni boravak,balkon. Iz drugog hodnika se ide u spavacu sobu i kupatilo.

Sarajevo Sarajevo Novi Grad Nekretnine

Ne vršite iban uplate opis: Nalazi se na visokom prizemlju, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom iz koje se izl. Adaptiran i funkcionalan jednosoban stan na petom spratu sa balkonom, mojmilo. Hodnik, kuhinja, trpezarija, spavaća soba,dnevni boravak,balkon. Nekretnine karmela prodaju stambeni prostor površine 47m2 a koji se nalazi na 1 spratu stambenog objekta u ulici olimpijska, naselje mojmilo. Stan se nalazi na 6. Iz drugog hodnika se ide u spavacu sobu i kupatilo. Dvosoban stan 55m2 na mojmilu vrsta:.. Olimpijska, novi grad godina gradnje:

Prodaje Se For Sale Dvosoban Total Pro Nekretnine Facebook

Dvosoban stan 55m2 na mojmilu vrsta: .. Funkcionalan dvosoban stan dvostrane orijentacije sa lođom na osmom spratu, mojmilo.

Dvosoban Stan Sa LoÄ'om Mojmilo 54 M2 10766 My Space Nekretnine Sarajevo

Nekretnine karmela prodaju stambeni prostor površine 47m2 a koji se nalazi na 1 spratu stambenog objekta u ulici olimpijska, naselje mojmilo. Dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i trpezarije, kupatila, hodnika i balkona. Nekretnine karmela prodaju stambeni prostor površine 47m2 a koji se nalazi na 1 spratu stambenog objekta u ulici olimpijska, naselje mojmilo. Stan se nalazi na 6.. Izdaje se uređen, lijepo namješten stan na mojmilu, olimpijska ulica.

Dvosoban Stan Sa LoÄ'om Mojmilo 54 M2 10766 My Space Nekretnine Sarajevo

Ne vršite iban uplate opis: Ne vršite iban uplate opis: 55 m 2 čuvajte se prevara: Stan je uknjižene kvadrature 55 m2 i po strukturi je dvosoban. Olimpijska, novi grad godina gradnje:. Nekretnine karmela prodaju stambeni prostor površine 47m2 a koji se nalazi na 1 spratu stambenog objekta u ulici olimpijska, naselje mojmilo.

Prodaja Stanova Sarajevo Novi Grad Mojmilo 79 M 3 Soban Bhn91105948

Olimpijska, novi grad godina gradnje:.. Adaptiran i funkcionalan jednosoban stan na petom spratu sa balkonom, mojmilo. Stan se sastoji od ulaznog hodnika iz kojeg se ide u dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom /jako prostrana/ iz koje se izlazi na balkon. Stan je u dobrom stanju, nenamješten, 100 m od doma zdravlja nedžarići, gleda na kralj fahd džamiju. Nekretnine karmela prodaju stambeni prostor površine 47m2 a koji se nalazi na 1 spratu stambenog objekta u ulici olimpijska, naselje mojmilo. Olimpijska, novi grad godina gradnje: Stan se nalazi na 6.. Hodnik, kuhinja, trpezarija, spavaća soba,dnevni boravak,balkon.

My Space Stan Mojmilo Olimpijska 56 M2 Stanovnik

Olimpijska, novi grad godina gradnje:.. Funkcionalan dvosoban stan dvostrane orijentacije sa lođom na osmom spratu, mojmilo. Stan je u dobrom stanju, nenamješten, 100 m od doma zdravlja nedžarići, gleda na kralj fahd džamiju. Iz drugog hodnika se ide u spavacu sobu i kupatilo. Izdaje se uređen, lijepo namješten stan na mojmilu, olimpijska ulica. Nalazi se na visokom prizemlju, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom iz koje se izl. Stan se sastoji od ulaznog hodnika iz kojeg se ide u dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom /jako prostrana/ iz koje se izlazi na balkon.

Ba 387 33 202 034 Bosanski English Deutsch Bosanski Bosanski English Deutsch Pocetna Ponuda Nekretnina Prodaja Stanovi 73 Kuce 169 Apartmani 3 Poslovni Prostori 56 Zemljista 58 Garaze 3 Posebna Ponuda 24 Najam Stanovi 548 Kuce

Dvosoban stan 55m2 na mojmilu vrsta: Nalazi se na visokom prizemlju, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom iz koje se izl. Prodajem dvosoban stan 55 m2 3.sprat na mojmilu, ulica olimpijska. Ne vršite iban uplate opis: Na prodaju stan u naselju mojmilo, ulica olimpijska, 57 m2, drugi sprat, dvosoban po strukturi.

Dvosoban Stan Na Mojmilu Homelink Ba

Stan se sastoji od slijedećih prostorija: Nekretnine karmela prodaju stambeni prostor površine 47m2 a koji se nalazi na 1 spratu stambenog objekta u ulici olimpijska, naselje mojmilo. Stan je u dobrom stanju, nenamješten, 100 m od doma zdravlja nedžarići, gleda na kralj fahd džamiju. Spratu stambene zgrade koja posjeduje lift.. Iz drugog hodnika se ide u spavacu sobu i kupatilo.

Furnished One Bedroom Apartment Mojmilo Metropola Nekretninemetropola Nekretnine

Stan se nalazi na 6... Nalazi se na visokom prizemlju, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom iz koje se izl. Adaptiran i funkcionalan jednosoban stan na petom spratu sa balkonom, mojmilo.. Stan se sastoji od ulaznog hodnika iz kojeg se ide u dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom /jako prostrana/ iz koje se izlazi na balkon.

Dvosoban Stan Sa LoÄ'om Mojmilo 54 M2 10766 My Space Nekretnine Sarajevo

Dvosoban stan 55m2 na mojmilu vrsta:. Ne vršite iban uplate opis:

Bhnekretnine Ba Bh Oglasnik Za Nekretnine Startseite Facebook

Stan je u dobrom stanju, nenamješten, 100 m od doma zdravlja nedžarići, gleda na kralj fahd džamiju. Funkcionalan dvosoban stan dvostrane orijentacije sa lođom na osmom spratu, mojmilo. Adaptiran i funkcionalan jednosoban stan na petom spratu sa balkonom, mojmilo. Olimpijska, novi grad godina gradnje:

Dvosoban Stan Sa LoÄ'om Mojmilo 54 M2 10766 My Space Nekretnine Sarajevo

Funkcionalan dvosoban stan dvostrane orijentacije sa lođom na osmom spratu, mojmilo. Spratu stambene zgrade koja posjeduje lift. Stan se nalazi na 6. Stan je uknjižene kvadrature 55 m2 i po strukturi je dvosoban. Izdaje se uređen, lijepo namješten stan na mojmilu, olimpijska ulica. Stan je u dobrom stanju, nenamješten, 100 m od doma zdravlja nedžarići, gleda na kralj fahd džamiju. Dvosoban stan 55m2 na mojmilu vrsta: 55 m 2 čuvajte se prevara:. Stan se nalazi na 6.

Izvornostanje Instagram Posts Photos And Videos Picuki Com

Na prodaju stan u naselju mojmilo, ulica olimpijska, 57 m2, drugi sprat, dvosoban po strukturi... Nalazi se na visokom prizemlju, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom iz koje se izl.

Apartment For Sale In Novo Sarajevo Kanton Sarajevo Bosnia And Herzegovina Area 80 M Price 75 671 00 Rooms 3 Floor 3

Ne vršite iban uplate opis: Stan se nalazi na 6. 55 m 2 čuvajte se prevara:

Furnished One Bedroom Apartment Mojmilo Metropola Nekretninemetropola Nekretnine

Olimpijska, novi grad godina gradnje:.. Stan se nalazi na 6. Nekretnine karmela prodaju stambeni prostor površine 47m2 a koji se nalazi na 1 spratu stambenog objekta u ulici olimpijska, naselje mojmilo. Dvosoban stan 55m2 na mojmilu vrsta: Stan je u dobrom stanju, nenamješten, 100 m od doma zdravlja nedžarići, gleda na kralj fahd džamiju.

Prodaja Stan Dvosoban Sarajevo Mojmilo Prostor Nekretnine

Nalazi se na visokom prizemlju, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom iz koje se izl. Izdaje se uređen, lijepo namješten stan na mojmilu, olimpijska ulica. Adaptiran i funkcionalan jednosoban stan na petom spratu sa balkonom, mojmilo.. Spratu stambene zgrade koja posjeduje lift.

Najam Nekretnina Sarajevo Sant

Nekretnine karmela prodaju stambeni prostor površine 47m2 a koji se nalazi na 1 spratu stambenog objekta u ulici olimpijska, naselje mojmilo. Iz drugog hodnika se ide u spavacu sobu i kupatilo. Dvosoban stan 55m2 na mojmilu vrsta: Ne vršite iban uplate opis:

Prodaja Stan Trosoban Sarajevo Mojmilo Prostor Nekretnine

Olimpijska, novi grad godina gradnje:. Stan se sastoji od slijedećih prostorija: Nalazi se na visokom prizemlju, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom iz koje se izl. Na prodaju stan u naselju mojmilo, ulica olimpijska, 57 m2, drugi sprat, dvosoban po strukturi.. 55 m 2 čuvajte se prevara:

Prodaja Stanova Sarajevo Novi Grad Mojmilo 79 M 3 Soban Bhn91105948

Stan je uknjižene kvadrature 55 m2 i po strukturi je dvosoban... Spratu stambene zgrade koja posjeduje lift.

Sarajevo Novi Grad Mojmilo Nekretnine

Dvosoban stan 55m2 na mojmilu vrsta: Stan se nalazi na 6. Stan se sastoji od ulaznog hodnika iz kojeg se ide u dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom /jako prostrana/ iz koje se izlazi na balkon. Stan se sastoji od slijedećih prostorija: Spratu stambene zgrade koja posjeduje lift. Olimpijska, novi grad godina gradnje: Nalazi se na visokom prizemlju, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom iz koje se izl. 55 m 2 čuvajte se prevara: Dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i trpezarije, kupatila, hodnika i balkona. Dvosoban stan 55m2 na mojmilu vrsta: Prodajem dvosoban stan 55 m2 3.sprat na mojmilu, ulica olimpijska.. Nekretnine karmela prodaju stambeni prostor površine 47m2 a koji se nalazi na 1 spratu stambenog objekta u ulici olimpijska, naselje mojmilo.

Prodaja Stanova Sarajevo Novi Grad Mojmilo 79 M 3 Soban Bhn91105948

Dvosoban stan 55m2 na mojmilu vrsta:.. Nekretnine karmela prodaju stambeni prostor površine 47m2 a koji se nalazi na 1 spratu stambenog objekta u ulici olimpijska, naselje mojmilo. 55 m 2 čuvajte se prevara: Nalazi se na visokom prizemlju, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom iz koje se izl. Adaptiran i funkcionalan jednosoban stan na petom spratu sa balkonom, mojmilo.

Dvosoban Stan Sa LoÄ'om Mojmilo 54 M2 10766 My Space Nekretnine Sarajevo

Ne vršite iban uplate opis:.. Nalazi se na visokom prizemlju, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom iz koje se izl. Prodajem dvosoban stan 55 m2 3.sprat na mojmilu, ulica olimpijska. Ne vršite iban uplate opis: Adaptiran i funkcionalan jednosoban stan na petom spratu sa balkonom, mojmilo. Nekretnine karmela prodaju stambeni prostor površine 47m2 a koji se nalazi na 1 spratu stambenog objekta u ulici olimpijska, naselje mojmilo. Stan se sastoji od ulaznog hodnika iz kojeg se ide u dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom /jako prostrana/ iz koje se izlazi na balkon. Na prodaju stan u naselju mojmilo, ulica olimpijska, 57 m2, drugi sprat, dvosoban po strukturi. Stan se sastoji od slijedećih prostorija: Stan se nalazi na 6. Hodnik, kuhinja, trpezarija, spavaća soba,dnevni boravak,balkon.

Prodaja Stan Trosoban Sarajevo Mojmilo Prostor Nekretnine

Stan se nalazi na 6. Spratu stambene zgrade koja posjeduje lift. Stan se nalazi na 6. Nalazi se na visokom prizemlju, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom iz koje se izl. 55 m 2 čuvajte se prevara: Na prodaju stan u naselju mojmilo, ulica olimpijska, 57 m2, drugi sprat, dvosoban po strukturi. Stan se sastoji od ulaznog hodnika iz kojeg se ide u dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom /jako prostrana/ iz koje se izlazi na balkon. Olimpijska, novi grad godina gradnje: Funkcionalan dvosoban stan dvostrane orijentacije sa lođom na osmom spratu, mojmilo. Adaptiran i funkcionalan jednosoban stan na petom spratu sa balkonom, mojmilo. Iz drugog hodnika se ide u spavacu sobu i kupatilo... Stan je u dobrom stanju, nenamješten, 100 m od doma zdravlja nedžarići, gleda na kralj fahd džamiju.

Sarajevo Sarajevo Novi Grad Nekretnine

Hodnik, kuhinja, trpezarija, spavaća soba,dnevni boravak,balkon... Dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i trpezarije, kupatila, hodnika i balkona. Nekretnine karmela prodaju stambeni prostor površine 47m2 a koji se nalazi na 1 spratu stambenog objekta u ulici olimpijska, naselje mojmilo. Ne vršite iban uplate opis: Nalazi se na visokom prizemlju, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom iz koje se izl. Stan se nalazi na 6. Izdaje se uređen, lijepo namješten stan na mojmilu, olimpijska ulica. Dvosoban stan 55m2 na mojmilu vrsta: Stan je uknjižene kvadrature 55 m2 i po strukturi je dvosoban. Spratu stambene zgrade koja posjeduje lift.. Adaptiran i funkcionalan jednosoban stan na petom spratu sa balkonom, mojmilo.

Prodaja Stan Dvosoban Sarajevo Mojmilo Prostor Nekretnine

Dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i trpezarije, kupatila, hodnika i balkona. Nalazi se na visokom prizemlju, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom iz koje se izl.

Prodaja Stan Trosoban Sarajevo Mojmilo Prostor Nekretnine

Stan se nalazi na 6... Ne vršite iban uplate opis: Hodnik, kuhinja, trpezarija, spavaća soba,dnevni boravak,balkon. 55 m 2 čuvajte se prevara: Nalazi se na visokom prizemlju, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom iz koje se izl. Stan se sastoji od ulaznog hodnika iz kojeg se ide u dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom /jako prostrana/ iz koje se izlazi na balkon. Na prodaju stan u naselju mojmilo, ulica olimpijska, 57 m2, drugi sprat, dvosoban po strukturi. Olimpijska, novi grad godina gradnje:. Stan je u dobrom stanju, nenamješten, 100 m od doma zdravlja nedžarići, gleda na kralj fahd džamiju.

Dvosoban Stan Na Mojmilu Homelink Ba

Dvosoban stan 55m2 na mojmilu vrsta: Hodnik, kuhinja, trpezarija, spavaća soba,dnevni boravak,balkon. Dvosoban stan 55m2 na mojmilu vrsta: Na prodaju stan u naselju mojmilo, ulica olimpijska, 57 m2, drugi sprat, dvosoban po strukturi. Nalazi se na visokom prizemlju, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom iz koje se izl. Nekretnine karmela prodaju stambeni prostor površine 47m2 a koji se nalazi na 1 spratu stambenog objekta u ulici olimpijska, naselje mojmilo. Iz drugog hodnika se ide u spavacu sobu i kupatilo.

Dvosoban Stan 55m2 Na Mojmilu Topnekretnine Ba

Stan se sastoji od slijedećih prostorija: . Stan je u dobrom stanju, nenamješten, 100 m od doma zdravlja nedžarići, gleda na kralj fahd džamiju.

Prodaja Stan Dvosoban Sarajevo Mojmilo Prostor Nekretnine

Funkcionalan dvosoban stan dvostrane orijentacije sa lođom na osmom spratu, mojmilo... Iz drugog hodnika se ide u spavacu sobu i kupatilo.. Funkcionalan dvosoban stan dvostrane orijentacije sa lođom na osmom spratu, mojmilo.

Prodaja Stan Jednosoban Sarajevo Mojmilo Prostor Nekretnine

Na prodaju stan u naselju mojmilo, ulica olimpijska, 57 m2, drugi sprat, dvosoban po strukturi. Prodajem dvosoban stan 55 m2 3.sprat na mojmilu, ulica olimpijska. Olimpijska, novi grad godina gradnje: Stan je u dobrom stanju, nenamješten, 100 m od doma zdravlja nedžarići, gleda na kralj fahd džamiju. Adaptiran i funkcionalan jednosoban stan na petom spratu sa balkonom, mojmilo. 55 m 2 čuvajte se prevara: Dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i trpezarije, kupatila, hodnika i balkona. Ne vršite iban uplate opis: Izdaje se uređen, lijepo namješten stan na mojmilu, olimpijska ulica. Funkcionalan dvosoban stan dvostrane orijentacije sa lođom na osmom spratu, mojmilo.

Dvosoban Stan Na Mojmilu Homelink Ba

Na prodaju stan u naselju mojmilo, ulica olimpijska, 57 m2, drugi sprat, dvosoban po strukturi... Funkcionalan dvosoban stan dvostrane orijentacije sa lođom na osmom spratu, mojmilo. Stan se nalazi na 6. Dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i trpezarije, kupatila, hodnika i balkona. Nekretnine karmela prodaju stambeni prostor površine 47m2 a koji se nalazi na 1 spratu stambenog objekta u ulici olimpijska, naselje mojmilo. Olimpijska, novi grad godina gradnje: Hodnik, kuhinja, trpezarija, spavaća soba,dnevni boravak,balkon. Nalazi se na visokom prizemlju, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom iz koje se izl. Dvosoban stan 55m2 na mojmilu vrsta: Izdaje se uređen, lijepo namješten stan na mojmilu, olimpijska ulica. Na prodaju stan u naselju mojmilo, ulica olimpijska, 57 m2, drugi sprat, dvosoban po strukturi. Stan se sastoji od slijedećih prostorija:

Sarajevo Novi Grad Mojmilo Nekretnine

Stan je u dobrom stanju, nenamješten, 100 m od doma zdravlja nedžarići, gleda na kralj fahd džamiju. Dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i trpezarije, kupatila, hodnika i balkona. Stan se sastoji od ulaznog hodnika iz kojeg se ide u dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom /jako prostrana/ iz koje se izlazi na balkon. Stan se sastoji od slijedećih prostorija: Ne vršite iban uplate opis: Iz drugog hodnika se ide u spavacu sobu i kupatilo... Iz drugog hodnika se ide u spavacu sobu i kupatilo.

Prodaja Stanova Olimpijsko Selo

Adaptiran i funkcionalan jednosoban stan na petom spratu sa balkonom, mojmilo. Nalazi se na visokom prizemlju, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom iz koje se izl. Hodnik, kuhinja, trpezarija, spavaća soba,dnevni boravak,balkon. Ne vršite iban uplate opis: Dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i trpezarije, kupatila, hodnika i balkona.

Prodaja Stan Dvosoban Sarajevo Mojmilo Prostor Nekretnine

Hodnik, kuhinja, trpezarija, spavaća soba,dnevni boravak,balkon. Na prodaju stan u naselju mojmilo, ulica olimpijska, 57 m2, drugi sprat, dvosoban po strukturi. Nekretnine karmela prodaju stambeni prostor površine 47m2 a koji se nalazi na 1 spratu stambenog objekta u ulici olimpijska, naselje mojmilo. Izdaje se uređen, lijepo namješten stan na mojmilu, olimpijska ulica. Stan se nalazi na 6. 55 m 2 čuvajte se prevara: Dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i trpezarije, kupatila, hodnika i balkona. Iz drugog hodnika se ide u spavacu sobu i kupatilo. Nalazi se na visokom prizemlju, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom iz koje se izl. Adaptiran i funkcionalan jednosoban stan na petom spratu sa balkonom, mojmilo... Dvosoban stan 55m2 na mojmilu vrsta:

Prodaja Stanova Sarajevo Novi Grad Mojmilo 79 M 3 Soban Bhn91105948

Nekretnine karmela prodaju stambeni prostor površine 47m2 a koji se nalazi na 1 spratu stambenog objekta u ulici olimpijska, naselje mojmilo. Stan se nalazi na 6. Hodnik, kuhinja, trpezarija, spavaća soba,dnevni boravak,balkon. Dvosoban stan 55m2 na mojmilu vrsta: Prodajem dvosoban stan 55 m2 3.sprat na mojmilu, ulica olimpijska... Olimpijska, novi grad godina gradnje:

Najam Nekretnina Sarajevo Sant

Stan je uknjižene kvadrature 55 m2 i po strukturi je dvosoban. Ne vršite iban uplate opis: Nalazi se na visokom prizemlju, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom iz koje se izl. Iz drugog hodnika se ide u spavacu sobu i kupatilo. Dvosoban stan 55m2 na mojmilu vrsta: Adaptiran i funkcionalan jednosoban stan na petom spratu sa balkonom, mojmilo. Hodnik, kuhinja, trpezarija, spavaća soba,dnevni boravak,balkon. Dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i trpezarije, kupatila, hodnika i balkona. 55 m 2 čuvajte se prevara: Nekretnine karmela prodaju stambeni prostor površine 47m2 a koji se nalazi na 1 spratu stambenog objekta u ulici olimpijska, naselje mojmilo. Izdaje se uređen, lijepo namješten stan na mojmilu, olimpijska ulica.. Nekretnine karmela prodaju stambeni prostor površine 47m2 a koji se nalazi na 1 spratu stambenog objekta u ulici olimpijska, naselje mojmilo.

Prodaja Stanova Sarajevo Novi Grad Mojmilo 79 M 3 Soban Bhn91105948

Funkcionalan dvosoban stan dvostrane orijentacije sa lođom na osmom spratu, mojmilo. Prodajem dvosoban stan 55 m2 3.sprat na mojmilu, ulica olimpijska. Hodnik, kuhinja, trpezarija, spavaća soba,dnevni boravak,balkon. Dvosoban stan 55m2 na mojmilu vrsta: Na prodaju stan u naselju mojmilo, ulica olimpijska, 57 m2, drugi sprat, dvosoban po strukturi. Stan se nalazi na 6. Nekretnine karmela prodaju stambeni prostor površine 47m2 a koji se nalazi na 1 spratu stambenog objekta u ulici olimpijska, naselje mojmilo. 55 m 2 čuvajte se prevara: Stan se sastoji od ulaznog hodnika iz kojeg se ide u dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom /jako prostrana/ iz koje se izlazi na balkon... Izdaje se uređen, lijepo namješten stan na mojmilu, olimpijska ulica.

Popular posts from this blog

Popisi 186+ Jysk Stolovi I Stolice Za Terasu

48+ Putovanje U Rusiju Avionom Izvrsno